Casall
Studio

Casall

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Sett nye mål for sesongen og oppnå de med bruk av riktige hjelpeverktøy. Fra motstandsbånd til kettlebells og matter kan du takle dine tøffeste utfordringer med elitetreningsutstyr selv proffene elsker å bruke. Frida Hallqvist ønsker å gi oss 4 uker med treningsprogram for å hjelpe oss med å komme i gang etter en velfortjent treningspause i sommer. Sett på kaffen, sett opp håret og la oss komme i gang!

 


Økten tar ikke mer enn en halvtime og kan lett kombineres med restitusjonstrening etterpå. Gjør øvelsen i 20 repetisjoner x 4 ganger.

 

Øvelse 1

Len deg fremover til en nesten 90 graders vinkel samtidig som du holder en «dumbell» i hver hånd. Løft «dumbbellene» med bøy i armer og press skulderbladene sammen. Returner til startposisjon og gjenta.

 

Øvelse 2

Stå med føttene fra hverandre i en hoftelengdes avstand samtidig som du holder «dumbbellene» i en 90 graders vinkel. Gå ned i en squat-posisjon med brede bein og knærne pekende utover. Samtidig som du går ned i squat-posisjon, gå ut med «dumbbellene» til siden, men oppretthold 90 graders vinkelen. Returner til startposisjon.

 

Øvelse 3

Stå med strake armer slik at «dumbbellene» møtes over hodet. Senk «dumbbellene» på samme tid bak hodet, og returner til startposisjon. Gjør øvelsen rolig og kontrollert – du skal føle det i triceps.

 

Øvelse 4

Stå med en hoftelengdes avstand mellom føttene, og «dumbbellene» langs kroppen. Samtidig som du går ned i en squat, skal du ta en bicepcurl med begge armer. Returner til startposisjon.

 

Øvelse 5

Plaser et minibånd rett over knærne. Start i en squat-posisjon, rett deretter ut beina samtidig som du strekker venstre bein ut til siden og blir stående på høyre fot. Gå tilbake ned i squat-posisjon og gjenta på motsatt side.

Tilbake
Eksperttips
 
Løp

5 tips til utendørs intervalltrening

 
Løp
8 nyttige tips for deg som vil begynne å løpe
 
Løp
Styrketrening for løpere
 
God smak, god energi